This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

Java Developer – Roermond

Organization

Voor X-CAGO, een sterk groeiende organisatie gericht op de Media Industrie met wereldwijde klanten, zijn we op zoek naar kandidaten ter versterking van het software ontwikkelteam.

Function

Je krijgt – met de overige teamleden – mogelijkheden op het gebied van research en development. Verder denk je (samen met je collegae) over, en werkt aan, de realisatie van nieuwe applicaties. Je wordt in de gelegenheid gesteld, behalve met softwareontwikkeling, ook betrokken te worden bij operationele zaken rondom projecten (denk aan zowel pre-sales als post-sales, voor binnenlandse en buitenlandse klanten (technische consultancy)).

Er wordt gezocht naar een zelfstandige, dynamische Java developer met een relevante hogere opleiding in een technische richting, en een academisch, of een HBO werk- en denkniveau. Je hebt (uiteraard) ervaring met softwareontwikkeling in Java – ideaal zou zijn indien je over 3 jaar ervaring beschikt.


Profiel

• Je hebt een klantgerichte houding.

• Je bent bereid, indien nodig, om enkele keren per jaar naar het buitenland te reizen.

• Je ziet het leveren van een belangrijke bijdrage aan het realiseren van de doelstellingen van X-CAGO als een uitdaging.

• Design technische skills (Adobe) evenals additionele programmeerkennis (C/C++) en kennis van webservers (Apache) zijn absoluut een pré.

• Je beheerst vloeiend de Nederlandse en Engelse taal (in woord en geschrift).


Information

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Leo Berghof via +31 43 321 71 71.

By |January 12th, 2017|ICT, Publications|0 Comments

About the Author:

Comments are closed.